Forbrugerne efterspørger i højere grad bæredygtige
løsninger

Hos NovaPrint er det en selvfølge, at vi som virksomhed er ISO 9001, ISO 14001 certificeret, derudover er vi fødevaregodkendt ligesom vi benytter FSC certificeret papir.

Vi bliver hele tiden mere opmærksomme på de udfordringer og konsekvenser, vores forbrug og adfærd har på klimaet og vi oplever dagligt hvordan virksomhederne tager mere ansvar for at reducere den negative påvirkning af miljøet, og imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger


NovaPrint er godkendt af Miljø og fødevareministeriet til produktion af materialer til fødevarer, herunder procedurer, dokumentation m.v. uden bemærkninger.  
Se kontrolrapport

ISO 14001 er den internationalt anerkendte standard for miljøledelse. Certificeringen er dokumentation for at Nova-Print har styr på alle vores miljøpåvirkninger og arbejder aktivt for at forbedre miljøet ved at indføre miljøforbedringer i virksomhedens produktion og processer.

ISO 9001 for kvalitetsledelse giver os og vores virksomhed klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering, så organisationen har et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

NovaPrint laver ikke kun etiketter og labels af papir, vi har også en holdning til, hvordan papiret produceres. Derfor trykker vi på FSC certificeret papir. FSC certificeringen er en global garanti for bæredygtig skovdrift, der sikrer et økonomisk afkast, uden at overskygge hensynet til mennesker og natur.


Digitale vandmærker(Digimarc) og bæredygtighed

Digitale vandmærker(Digimarc) på produktemballage har potentiale til at forbedre sorteringen på plastaffaldsanlæg og forhindre en stor procentdel af plasten i at ende på lossepladser. Hos NovaPrint følger vi udviklingen af Digimarcs, så vi på sigt kan tilbyde denne teknologi.
Læs mere om Digimarcs her…


Digimarcs Digitale vandmærker
Translate »